Гледната точка на един блогър за WAT в Америка

студентски бригади

Тъй като търсих информация за Work and Travel и Culture Exchange, попаднах съвсем случайно на тази публикация в блога на Нели Алексиева. Тъй като ще си позволя тук да дам линк към статията, се надявам авторката да няма нищо против. Ако желаете можете да я прочетете – тук.

Всеки от нас ще си каже, най-вероятно тя е просто една от тези, които по дефолт обичат да недоволстват от живота и не пропускат момент да го направят на всеослушание. Но смятам, че е добре при организирането на една бригада било то в USA или Англия, Шотландия и т.н. да се направи проучване като естествено използваме най-големият ни предоставен информационен ресурс – търсачката на Гугъл. Чрез нея могат да бъдат открити много полезни мнения по форуми и блогове, но нека да не бъдем прекалено доверчиви на всичко прочетено.

Това разбира се може да бъде нож с две остриета ако не съумявате добре да отсявате истинските мнения от множеството плява, което понякога е много трудно в морето от хейт, който се излива. Ами прочетете статията на Нели и се надявам, че ще ви помогне да прозрете някои истини за розовото представяне на посредническите агенции за бригадата в Америка.

Comments are closed.